Musicalrevue over Nat King Cole afgelast

DEN HAAG, 16 JULI. De musicalrevue Unforgettable, the music of Nat King Cole gaat niet door. De Europese toernee is afgelast vanwege het faillissement van de Canadese producent Sterling Theatrical Inc.

Interpresario in Den Haag houdt er rekening mee dat de productie volgend seizoen alsnog te zien zal zijn. De voorstellingen zouden in oktober van start gaan.

Unforgettable, over het leven van de legendarische jazzzanger Nat King Cole, stond geprogrammeerd in grote en kleine steden door heel Nederland. De musical zou onder meer te zien zijn in het Koninklijk Theater Carré (Amsterdam), Luxor (Rotterdam) en het Congresgebouw (Den Haag).

Mensen die al kaarten hebben gekocht voor de voorstelling, kunnen die inleveren bij de desbetreffende theaters.

Hoeveel tickets zijn verkocht kon een woordvoerder van Interpresario maandag niet zeggen. Aan de Canadese productie deden enkele Nederlandse muzikanten en technici mee. Er zaten geen Nederlandse zangers en zangeressen in. (ANP)