Mickey Rourke

Film, popmuziek en mode versmelten steeds meer tot één populaire cultuur. Filmsterren als Bruce Willis en Keanu Reeves maken ook popmuziek, popmusici als Jon Bon Jovi en Tom Waits acteren in films en supermodellen als Naomi Campbell zingen cd's vol met populaire liedjes.

En de laatste jaren vertonen popsterren als Madonna zich steeds vaker op de catwalk van de grote modehuizen. Vorige week nodigde ontwerper Gianni Versace de ex-vrouw van Michael Jackson en dochter van Elvis, Lisa-Marie Presley, uit om op een modeshow in Parijs zijn kleding te presenteren. Ook Elton John kreeg een uitnodiging van Versace. Op de foto zit de Amerikaanse acteur Mickey Rourke tussen twee onbekende vrouwen bij de show van de Russische modeontwerper Valentin Joedasjkin op woensdag 10 jl. (Foto AP)