Muntz verder op Schots Open

CARNOUSTIE, 12 JULI. Met de beste score van de dag heeft Rolf Muntz zich gekwalificeerd voor de laatste twee ronden van de Schots Open. Met een score van 70 slagen, twee onder par, revancheerde hij zich voor de slechte eerste ronde.

Hij staat nu op de gedeelde vijftiende plaats. Met vijf birdies en drie bogeys speelde de 27-jarige golfer een sterke ronde op de par-72 baan van Carnoustie. Zijn totaalscore is nu 148 slagen. Muntz staat vier slagen achter op de drie leiders, Jay Townsend, Russell Claydon en Ian Woosnam, die allen een subtotaal van 144 slagen hebben. Montgomerie, die na de eerste dag samen met Woosnam aan de leiding ging, kwam niet verder dan een ronde van 77 slagen, vijf boven par. Hij viel daardoor met een subtotaal van 147 slagen uit de top-tien.