Ellen van Langen stelt rentree opnieuw uit

DEN HAAG, 12 JULI. Ellen van Langen heeft vandaag op het laatste moment afgezien van deelname aan de internationale atletiekwedstrijden van Crystal Palace in Londen. Van Langen ondervindt te veel hinder van een hamstringblessure, die sinds een training op woensdagavond weer opspeelt.

De olympisch kampioen op de 800 meter zou in Londen haar rentree maken. Ze heeft sinds de nationale titelstrijd in Den Haag, begin juni, geen wedstrijden meer gelopen. Volgens haar manager Jos Hermens wordt van dag tot dag bekeken hoe het herstel van Van Langen verloopt. “Ik heb begrepen dat de situatie niet dramatisch is. Ze wordt intensief behandeld. Wel heeft Ellen besloten haar vertrek naar Atlanta enkele dagen uit te stellen. Ze gaat nu vermoedelijk donderdag pas weg.”