Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Politie, recht en criminaliteit

Politie verricht twintig arrestaties

BIRMINGHAM, 14 JUNI. De politie in Birmingham heeft gisteren voor en tijdens de wedstrijd Nederland-Zwitserland (2-0) twintig mensen aangehouden. Onder hen waren drie Nederlanders; twee van hen zijn ingerekend wegens baldadig gedrag, een wegens openbare dronkenschap. Ze zijn gisteravond laat meteen waarschuwing vrijgelaten.

De andere arrestanten (een Zwitser, veertien Engelsen en twee Welshmen) zijn opgepakt wegens het verhandelen van illegale kaarten, openbare dronkenschap en het stelen uit koffers van motorfietsen.