Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Muziek

MUZIEK

Wandelconcert Op 1 juni, 6 juli en 3 augustus organiseren de Stichting de Oude Kerk en Museum Amstelkring zogenoemde Wandelconcerten, een combinatie van muziek, historie en stadswandeling onder begeleiding van een 'theatrale gids', op drie lokaties in Amsterdam. Het concert begint in de Oude Kerk, dan wandelt u naar Museum Amstelkring en tenslotte naar de Nicolaaskerk. Op alle drie lokaties, die momenteel worden gerestaureerd, wordt op het orgel gespeeld, met een 'vocale omlijsting'. Aanvang 11 uur, prijs ƒ 25,-/ stadspas ƒ 20,-. Een abonnement voor de drie dagenkost ƒ 60,-/ stadspas ƒ 50.-. Inl 020-6258284 en 020-6246604