Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

ICT

Randstad concentreert technische dienstverlening

Het uitzendbureau Randstad heeft vijf werkmaatschappijen van Randstad Techniek samengevoegd tot één dienstverlener: Randstad Polytechniek.

Deze eenheid richt zich op bemiddeling van technisch personeel op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouw, elektrotechniek, procestechnologie, informatietechnologie, onderzoek en ontwikkeling. Randstad Polytechniek is een werkmaatschappij van Randstad Dienstengroep Nederland BV, een onderdeel van Randstad Holding die actief is in acht West-Europese landen en de Verenigde Staten. Vorig jaar behaalde Randstad een omzet van 4,7 miljard gulden.