Lintjesregen 1996; Onderscheiden door de Koningin

Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Ridder van de vijfde graad

Orde Oranje-Nassau (Ridder)

mw. S. Bildircin, Leerdam; mw. C. van Gelder-Leenheer, Vlissingen, secr. Ned. Christenvrouwenbond; P. Grootendorst, Waddinxveen:mw. M.J.F.J. Metz-de Ruyter, Cadier en Keer (gem. Margraten); J.H. Simon, Kerkrade; mw. H.Th. Smits-Borgers, Schiedam; P.M. Velthuis, Mook; R. Zandsteeg, Lunteren (gem. Ede).

Ridder van de zesde graad

Orde Oranje-Nassau (Lid)

J. van den Broek, Nigtevecht (gem. Loenen), voorz. afd. Nigtevecht van de Hout- en Bouwbond CNV; J. van der Honing, Wolvega (gem. Weststellingwerf); P.Th.M. Hoppenbrouwer, Nieuwkoop, oud-voorz. plaatselijke afd. Industriebond FNV; mw. G.M.P. Houtepen-Kunnen, Nuenen, voorz. Stichting Vrouwenoverleg Nuenen; H.J. Huver, Emmeloord (gem. Noordoostpolder); J.H. Kanders, Heythuysen; G. Klijn, Mijdrecht (gem. De Ronde Venen), voorz. Stichting Paraplu De Ronde Venen; C. Kok, Zutphen; mw. H.P.J. Kroon-van Dijk, Amsterdam; A. Lubbersen, Garderen, gem. Barneveld; T.A. Peijnenburg, Vught, penningm. afd. Vught van de Bouw- en Houtbond FNV; J. Plug, Noordwijk, voorz. plaatselijke afd. CNV; L.J. van Roozendaal, Amersfoort, voorz. Landelijke groep Non-actieven FSV; G.J. Rouw, Apeldoorn, 2e voorz. CNV-afd. Apeldoorn; drs. G.G.J. Spanhoff, Heilig Landstichting (gem. Groesbeek); mw. E.M. Velthuijsen-Mattijsen, 's-Gravenhage; mw. G.A. Warmenhoven-Scheepers, Leende, secr. hoofdbest. Bruningstichting Eindhoven; H. van der Weide, Hoofddorp (gem. Haarlemmermeer).