Lintjesregen 1996; Onderscheiden door de Koningin

Binnenlandse Zaken

Ridder vierde graad

Orde Oranje-Nassau (Officier)

D.L. van Dommele, Breda; mw. mr. E. Huineman-Lindt, Den Haag; J.J. Weitenberg, Leeuwarden.

Ridder vijfde graad

Orde Oranje-Nassau (Ridder)

mw. A.L. van den Beld-Pott, Den Haag; H. Blomsma, Amsterdam; P.J.H. Bonten, Weert; mr. G.C.M. Bos, Den Bosch; H.A.T. Carp, Doorn; F.P. Dijk, Zwolle; mr. P.M.M. Grootjans, Nuth; J. Haakma, St. Annaparochie (gem. Het Bildt); M. van de Haar, Wekerom (gem. Ede); P.E. Hamelink, Hulst; A.B. Hofstede, Ammerzoden; J. van Hoorn, Middelharnis; J.P. Jansen, Waarde (gem. Reimerswaal); C.H. van Kapel, Rotterdam; mw. E.M.G. Koolen-Peeters, Stramproy; C.J.N. van den Nieuwenhof, Nuenen; D.H. Ooijman, Zelhem; mw. G.C. Plieger-Advokaat, Lexmond (gem. Zederik); mw. H.M.L. Remijn-de Badts, Oostburg; J. Renken, Hoogeveen; P.A.Th. van Rieswijk, Den Helder; J.F.M. Rootsaert, Eede (gem. Sluis-Aardenburg); W.F.R. Schipper, reg. bestuurder ABOP, Krimpen a/d Lek (gem. Nederlek); mr. G. Schouten, Oldenzaal; J. Schuiling, Nieuw-Amsterdam (gem. Emmen); A.P. Smaal, Den Haag; mr. G.C. van Spaendonck, Tilburg; F.A.A. Stapels, Giessen (gem. Woudrichem); mr. M.H.J.M. Tomlow, Heerlen; mw. E.C. van der Vaart-van den Besselaar, Den Bosch; mw. A.J. Verhoog-Bokma, Waarland, gem. Harenkarspel; H.J. Visser, Beverwijk; A.P.W. Wetemans, Den Haag; W. Wylenzek, voorz. Poolse Kathol. Vereniging, Breda.

Ridder zesde graad

Orde Oranje-Nassau (Lid)

T.A. Aarts, Breda; mw. L.G. Albers-van der Valk, Beekbergen (gem. Apeldoorn); H. Alçyian, Boxmeer; J.H.J. Andriessen, Akersloot; mw. J.H.M. Arts-Bisseling, Langenboom (gem. Mill en St. Hubert); D. Baan, Zwijndrecht; M. van der Baan, Gorinchem; dr.ir. W.H. Backer, oud-gemeenteraadslid Woudenberg; A.Th. Bakker, Oudenbosch; A. van Beek, Den Helder; Th.H. van Beek, Geldrop; J.D. Beekhuis, Vaassen (gem. Epe);

W. Beelen, Kampen; J.H.G. Berkedam, Ambt Delden; A.J. Beukes, Nieuwegein; C.A.J. de Bie, Teteringen; H. de Bie, Amstelveen; J.R. Blaauw, Diever; D. Blom, Barendrecht; ir. J.H.J. Boekema, afd.voorz. Stichting Samen Verder, Geldrop; A. de Boer, Wapenveld (gem. Heerde); P. de Boer, Loenersloot (gem. Loenen); P.J.M. den Boer, Dongen; H. Boeve, Wilsum (gem. IJsselmuiden); mw. J.M.A. van Bommel-Fiers, Bladel (gem. Bladel en Netersel); M.J. van Bommel, Asten; H.S. Boogaarts, Dussen; A. Boom, Noordeloos (gem. Giessenlanden); P.J. van den Boomen, Someren; L.G. Boonstra, oud-gemeenteraadslid Slochteren; J. Bos, Kudelstaart (gem. Aalsmeer); mw. J.J.M. van den Born, voorz. Stichting Evenementen Komitee, Bovenkarspel (gem. Stede Broec); J.N. Brandsen, Westwoud, (gem. Drechterland); mw. W. Breda-de Jonge, Den Helder; J. van den Brink, Bergen op Zoom; mr. G.P.F. Broekman, Bergen op Zoom; L.H. Brons, Rijsenhout (gem. Haarlemmermeer); M.A. Bruurmijn, Waalwijk; J. Bukkems, Griendtsveen (gem. Horst); mr. A.R. Burger, Utrecht; J.M. van der Burgt, Geleen; G.B.J. Busscher, Denekamp; F.H. van Bussel, Helmond; G. Bijker, Ansen (gem. Ruinen); C.T. Bijman, Obdam; mw. H.J. van Capelleveen-van Manen, Veenendaal; H. Cardol, Woubrugge (gem. Jacobswoude); R.J. Castermans, Zutphen; M.H.H. Clerx, Roermond; G.C.H.M. Coenen, Huissen; ing. J.P. Coppers, Heteren; L. Cornelius, Wijdenes (gem. Venhuizen); mw. M.C.E. Corten-Webers, Guttecoven (gem. Sittard); drs. M. Cox, Gieten;

mw. M.E. Crombag-Keulers, Geleen; A.M. Cuiper, best.lid Ver. plaatselijk belang, Oosterzee (gem. Lemsterland); H.P. Daniëls, voorz. VVD-afd. Zederik, Tienhoven (gem. Zederik); J.A. Dehing, Thorn; mw. M.H. Deumen-Jessen, Schinveld (gem. Onderbanken); W. Dieterman, hoofdbrandmeester vrijw. brandw. NO-polder, Emmeloord; A.J. Dikker, Wijk bij Duurstede; P.E.L.M. Disch, Maastricht; mw. J. Doets-Loon, penningm. Vrouwen voor Vrede Zaanstreek, Zaandam; J. van Dolderen, Leersum; D.J. Donderwinkel, Baak (gem. Steenderen); C. Dorresteijn, oud-gemeenteraadslid Kesteren, Opheusden; P.G.M. Driessen, Huissen; drs. P. van Dijk, Veghel; W.G.M. van Dijk, comm. vrijw. brandw. Sint Anthonis; H. Dijkhuis, oud-gemeenteraadslid Doorn; A.H.J. van Empel, Geldrop; F.J.P. Evers, Maastricht; H.J.P. van Eijk, Panningen (gem. Helden); mw. H. Fieten-Damming, Hoogeveen; G. Folkertsma, Koudum (gem. Nijefurd); J. Fransen, Harfsen (gem. Gorssel); mw. J.T.H. Fransen-van Galen, Utrecht; mw. P.H. Fransen-Linders, Erp (gem. Veghel); A.P. van Garderen, oud-lid vrijw. brandw. Arkel (gem. Giessenlanden); J.C. Geevers, Nuenen; A. Genç, Heerhugowaard; J. Gerlofs, Arnhem; J.A. Gilbert, Kerkenveld (gem. Zuidwolde); mw. J. Groen-Knol, Zeist; W.S. Groot, Wognum; A.K. Guelen, Wellerlooi (gem. Bergen, L.); J.A. de Haan, Twello; mw. E.M.O. Haffmans, Roermond; P.A. van der Hagen, Meerkerk (gem. Zederik); H.J. Hamann, Duiven; G.J. Hambückers, Apeldoorn;

H.R.B. Harm, Bilthoven (gem. De Bilt); J. Harms, Genemuiden; mw. M.G. den Hartog-van Loon, oud-voorz. Oranjever. Liesveld, Langerak; H. ter Heide, Elp (gem. Westerbork); mw. M.A.A. Hendriks-Lavrijsen, Netersel (gem. Bladel en Netersel); M.J.M. Hermans, Wouw; H.J.M. Hermans, Herkenbosch (gem. Roerdalen); C. Hermens, Siebengewald (gem. Bergen, L.); W. van Heteren, Randwijk (gem. Heteren); W.A. van Heumen, oud-gemeenteraadslid Montfoort; P. van den Heuvel, Woerden; A.R. Heijboer, voorz. muziekver. Oefening en Uitspanning Nieuwerkerk (gem. Duiveland); P.J. van der Heijden, Wouw; L.W. Heijmans, Dussen; P. van der Hoeven, Monster; E. Hoogendoorn, drager bij begrafenissen, Gouderak (gem. Ouderkerk a/d IJssel); mw. H.J. Hoogeveen-Hilgers, Kamerik (gem. Woerden); W. Hoogeveen, Vledderveen (gem. Vledder); A.G. Hoosemans, Made (gem. Made en Drimmelen); A.J. Hospers, oud-bestuurslid CDA-afd. Borger, Nieuw-Buinen (gem. Borger); mw. M.J.J. Hubers-Versleijen, Vierlingsbeek; G.P. Hutjens, Maasbree; J.F.C. Huijbers, Erp (gem. Veghel); mw. C.A. Huijsmans, Oudenbosch; J.J.A. Huijsmans, Overloon (gem. Vierlingsbeek);

K. Iwema, oud-secr. Oranjever., Middenmeer (gem. Wieringermeer); J.P.M. Janssen, Roermond; C.J. Jaskulak, oud-gemeenteraadslid Leerdam, Kedichem; mw. E.J. de Jong-Geluk, Rhoon (gem. Albrandswaard); G.A. de Jong, Leeuwarden; J. de Jong, Harderwijk; J. de Jonge, Hollandscheveld (gem. Hoogeveen); mw. J.H.M. Jongerius-Teunis, Lieshout; mr. D. Jongkees, Baarn; J.P. Juneman, Bocholtz (gem. Simpelveld); H.I. Kan, Zwolle; H.J.M. Kelderman, Giesbeek (gem. Angerlo); mw. J. Kemper-van der Woude, Breedenbroek (gem. Gendringen); M. Kerssens, Akersloot; E.B. Keuning, dir. CDA-steunpunt Friesland, Stiens (gem. Leeuwarderadeel); A.J.H. ter Keurs, Hengelo; J.I. Keijzerwaard, Oudenhoorn (gem. Bernisse); J.G. Kinds, Olst; G.A.M. Kint, Kloosterzande (gem. Hontenisse); J.J.M. Kips, Graauw (gem. Hulst); D.T.P. Kleinjan, penningm. Oranjecomité, Tinte (gem. Westvoorne); F.K. Kloekke, Heerde; E. Knevel, Ede; ing. G. Knibbe, Eindhoven; ing. C.J.M.J. Koenraadt, Oudenbosch; D.H. van der Kolk, Delden (gem. Stad Delden); J. Kolthof, Oldemarkt (gem. IJsselham); W.J.M. van Kollenburg, Best; F.M. Koning, Beek (gem. Ubbergen); mw. R.G. Kooij-Winter, Son en Breugel; J. Koopman, Vreeland (gem. Loenen); G.A. Koopman, Wezep (gem. Oldebroek);

J.H.A. Koorenhof, Apeldoorn; mw. R.A. Koperberg, oud-voorz. AbvaKabo-afd., Baarn; mw. T. Kort-Kuipers, Emmen; W.M.C. Kosterman, Driebergen-Rijsenburg; J.H. Kox, Eibergen; mw. M.A. van der Kruk, Monster; A. Krul, oud-comm. post Kedichem vrijw. brandweer Leerdam, Kedichem (gem. Leerdam); mw. S. Landman-Dijkema, Warmond; P.F.M. Kuster, oud-gem.raadslid, Angeren (gem. Bemmel); ir. M.A. van de Laar, Son en Breugel; L.J. Leerssen, Simpelveld; A. van Leeuwen, voorm. drager Alg. Begrafenisvereniging, Liemeer; M.W. van Leeuwen, Gouda; mw. M.G.J. van Leeuwen-van Wijngaarden, oud-gemeenteraadslid Cothen (gem. Wijk bij Duurstede); P.W. Lekkerkerk, Den Hoorn (gem. Schipluiden); mw. A.M.T. van Lieshout-Foet, Dongen; D.H. van der Linden, plv. comm. vrijw. brandweer, Oud-Beijerland; M.G.J. van Loo, Eys (gem. Wittem); B.H. Loof, Stolwijk (gem. Vlist); J. de Looff, Kortgene (gem. Noord-Beveland); J.G.T. Lormans, Panningen (gem. Helden); mw. M.L.A. Mabesoone, Oostburg;

P. Machila, Veenwouden (gem. Dantumadeel); M. Mamedov, mede-opr. en penningm. politiehondenver. Altijd Paraat, Oisterwijk; mw. G. Meringa-Kamps, Emmen; mw. M. van der Meulen-Heijink, Zandvoort; mw. A.M.T. Meijer-Kors, Limmen; J. Meijer, Almelo; mw. J.A. Middelkamp-Blankenvoorde, Laag Zuthem (gem. Heino); A. Miedema, Veenwouden (gem. Dantumadeel); K. Mikkers, Enkhuizen; mr. A.F. Mohr, Groningen; M.F.H. Moonen, Klimmen (gem. Voerendaal); L. Munnikes, Santpoort-Noord (gem. Velsen); J.C. Nederend, Lopik; P.W. Nelissen, Beek; B. Okyay, Utrecht; mw. G.A. van Oorspronk-Uenk, Apeldoorn; mw. J. van Oostenbruggen-van Amersfoort, IJmuiden (gem. Velsen); R.J. van Ooijen, Ophemert (gem. Neerijnen); mw. M.J.H. Pasman-Metz, Olburgen (gem. Steenderen); A. Paul, Oudenhoorn (gem. Bernisse); G. Paul, Valburg; A.L.M. Pfennings, Sittard; J.T. Pontman, Amersfoort; A. Reehorst, Wezep (gem. Oldebroek); F.G.H. Roebroek, Wijnandsrade (gem. Nuth); B. Rip, penningm. Oranjever., Pijnacker; H. Roozendaal, Maasland;

L. Rorije, Heerde; M.G. Ros, Haaksbergen; A. Rotteveel, Voorburg; mw. L. Roukema, Bruinisse; J.J.Ch.M. Rouschop, Cadier en Keer (gem. Margraten); mw. H. Ruinemans-Kort, Nieuwleusen; S.F. Rutten, oud-voorz. Contactcommissie, Leende; mw. M.E.F. Ruijs-Colsen, Ulvenhout; P.M. van Sambeek, Veghel; G.P.F. Scharff, Vught; Th.G. Schoemakers, Melick (gem. Roerdalen); H.J. Scholte, Sleen; S. Scholtens, bestuurslid Oranjever., Zuidlaren; J.M. Schouten, Achterveld (gem. Leusden); G.E. Schnoor, Noordwolde (gem. Weststellingwerf); mw. A. Schrier-Bruins, oud-gemeenteraadslid Leersum; H.C.W. Selij, Cadier en Keer; drs. P.W.A. Seuren, Sevenum; J.J. Siereveld, Arnemuiden; S.T. Sies, voorz. ledengroep Zeeland CFO, Middelburg; P.A.H. Smeets, Beegden (gem. Heel);

mw. B.J. Smidts-Onderstein, Wagenborgen (gem. Delfzijl); J. Smit, Den Andel (gem. Winsum); T. Smit, Rolde; mw. A.M.T.C. Smulders-Driehuis, Heemskerk; ir. P.N. Snijders, Boxtel; H.G.W. van Soest, Someren; mw. G. Spies-Flikdeert, bestuursl. Oranjever., Leiderdorp; mw. A.F. van der Staak-Van der Heijden, Mariahout (gem. Lieshout); drs. F.G. Stafleu, Monster; ing. H.G.W. Stegeman, Vriezenveen; G.P. Stet, Warmenhuizen (gem. Harenkarspel); T.J.G. van der Stok, Haastrecht (gem. Vlist); mw. W.A. Strous-Hamakers, Swalmen; A.P.A. Stultiens, Son en Breugel; mw. M.M. Tamse-Cloeck, Zwolle; P.C. Theunissen, Almere; mw. L.J.J.M. Tieland-Kaptein, Voorburg; J. Timmer, Valthe (gem. Odoorn); J. van Tongeren, Waalre; mw. M.H. van Tongeren-Moosdijk, Waalre; J. Vader, Emmeloord (gem. Noordoostpolder); Chr. van Valburg, Kesteren; drs. C.A. Velthoen, Bergen op Zoom; G. Venema, Borger; H.J.A. Verbij, Hoogmade (gem. Jacobswoude); drs. J.B.C. Verhagen, Tuk (gem. Steenwijk); J.A.W.M. Verhoof, Oisterwijk; mw. W.G. Vermeulen-van Emst, Apeldoorn; B.S.A. Visser, Oosterhout (gem. Valburg); G. Visser, Zwolle; J. Visser, Katwijk; F.M.M. van de Voort, comm. vrijw. brandweer, Heeswijk-Dinther (gem. Bernheze); C.F.B. de Vries, Heikant (gem. Hulst); G. de Vries, drager Begrafenisver. De Eendracht, Garyp (gem. Tytsjerksteradiel); J.D. de Vries, Zwagerbosch, (gem. Kollumerland c.a.); mw. F. Vriesema-Kamstra, Koekange (gem. De Wijk); mw. J. Vunderink-Rietberg, Heino; mw. A.S. van de Waal-Van Dalfsen, Burgum (gem. Tytsjerksteradiel); mw. C.A. van de Weerd, penningm. best. Stichting De Verenigde Modevakscholen in Nederland, Almelo; B.J. Wegman, Aalsmeer; ing. H.J. Weil, Kampen; mw. E.H. Weling-Brouwers, huisvrouw, Maasbracht; ing. H. van der Werff, Driehuis (gem. Velsen); W.F. Westerhout, Utrecht; W.G.H. Wiegerinck, Goor; L.J.M. Willemse, Oudenbosch; mw. E.F. Wind-Stevens, Staphorst; ing. A.Th. de Winter, Milsbeek (gem. Gennep); R. Woort, Urk; G. Wouters, brandweerman vrijw. brandw. Steeds Paraat, Nieuwkoop; mw. H.W. van Wijk-Verwoert, Rhenen; A.F.H. Wijnen, Helmond; J.M.M. van Zee, Den Haag; G.P.L. Zegers, Groesbeek; mw. J. Zinger-Meijer, Hoogeveen.