MAMADONNA.

Madonna (37) is al ongeveer vier maanden zwanger, zo heeft de Amerikaanse popster deze week zelf bekend gemaakt. Ze is nog niet dik, liet haar woordvoerster Liz Rosenberg weten, maar ze heeft wel al 'de moederlijke gloed'. Ze is 'delirisch gelukkig' en 'haar ogen glinsteren'.

Al jaren zegt Madonna te verlangen naar een kind. Sinds ze in 1989 scheidde van filmster Sean Penn is ze vrijgezel. Wel had ze verhoudingen met onder meer acteur Warren Beatty en het enfant terrible van het Amerikaanse basketbal Dennis Rodman. Volgens geruchten heeft ze ook iets gehad met John F. Kennedy jr, de zoon van de gelijknamige vermoorde Amerikaanse president.

Vorig jaar zei ze in een Amerikaanse tv-show nog steeds op zoek te zijn naar de juiste man en zelfs te denken aan het plaatsen van een advertentie in een dagblad voor een spermadonor. Dit laatste is niet nodig gebleken. De vader van haar aanstaande kind is de 29-jarige Carlos Leon, die ze anderhalf geleden in New York ontmoette en inmiddels, in de woorden van de voorlichtster, 'haar persoonlijke fysieke trainer' is geworden. Van oorsprong is Leon een Amerikaanse wielrenner, die ook een beetje acteerde en als model werkte. Ook Leon zei verrukt te zijn over Madonna's zwangerschap. Ook zijn moeder is er blij om.

Niet bekend

    • Frederiek Weeda