SAMENWERKING.

Hardnekkige geruchten doen de ronde dat het contract van fotomodel Elizabeth Hurley met cosmeticafirma Estee Lauder onder zware druk is komen te staan nadat zij onlangs openlijk heeft toegegeven dat zij een geheime affaire heeft gehad met een acteur, Tom Sizemore. Eerder raakte Hurley's officiële vriend, acteur Hugh Grant, in opspraak omdat hij was gearresteerd met een prostituee bij Sunset Boulevard. Hugh Grant heeft geen hinder ondervonden van zijn escapade. Behalve dat hij verscheidene filmrollen kreeg aangeboden, werd hij onlangs nog ingehuurd door de Taiwanese Raad voor Culturele Planning voor een landelijke campagne ter bevordering van het behoud van historische panden. De acteur is in de reclame gekleed in een pre-Victoriaans kostuum, net als in zijn laatste film, 'Sense And Sensibility'.