PETITE FILLE.

De Franse rockster Johnny Hallyday (52) is deze week getrouwd met de dochter van een Franse discotheek-eigenaar, Laetitia Boudou (19). Het was haar eerste huwelijk, zijn vijfde. Hallyday trouwde eerder met zangeres Sylvie Vartan en twee keer met Adeline Blondiau, de dochter van een goede vriend van hem. Zijn jongste bruid, die sproetjes heeft en blonde pijpekrullen, droeg op de dag van de gemeentelijke ceremonie een lichtblauw minirokje en hield in haar armen een bloemenboeketje en een witte poedel. De manager van Hallyday verklaarde voor de Franse radio: “In het leven van de showbusiness is het moeilijk om paren bij elkaar te houden. Maar ik denk dat Laetitia precies de vrouw is die bij hem past.” Laetitia onderstreepte in het Franse tijdschrift Paris Match dat ze in haar nieuwe onderkomen bij Hallyday haar eigen 'coin de petite fille' had ingericht, haar eigen kleine meisjeshoekje.

    • Hester Carvalho