Koeman blijft nog een jaar bij Feyenoord

ROTTERDAM, 29 MAART. Ronald Koeman speelt ook volgende seizoen voor Feyenoord.

De oud-international zei dat gisteravond voor de camera's van RTL. Koeman had eerder verklaard wellicht zijn contract bij de Rotterdamse club voortijdig te beëindigen. De 33-jarige verdediger had een clausule in zijn verbintenis die het mogelijk maakte na een seizoen te kunnen stoppen. Volgens Koeman heeft een gesprek met Feyenoord-voorzitter Van den Herik hem op andere gedachten gebracht. Van den Herik heeft zijn sterspeler beloofd een aantal nieuwe voetballers aan te trekken, die het elftal moeten versterken en de onvrede van Koeman over het spel van Feyenoord moeten wegnemen.

Ronalds broer Erwin Koeman heeft besloten zijn contract bij FC Groningen met een jaar te verlengen. De 34-jarige middenvelder begint over vijf maanden aan zijn negentiende seizoen als profvoetballer.