Boycot

Voor het Franse parlementslid Jacques Myard is de maat nu vol.

Nederland is een narco-staat, en de enige manier om die Hollanders te treffen is een “Europese boycot van Goudse kaasjes en tulpen”.

Goed idee! In onze portemonnee treft men ons het hardst, dat weet iedereen. Maar de produkten die Myard noemt zijn niet zo gelukkig gekozen. Goudse kaas, tulpen - welke Fransman koopt die nog? Er laat zich een boycot bedenken die veel effectiever is.

Die een enorme rij vrachtwagens en personenauto's naar Frankrijk piepend tot stilstand zal brengen.

Die de bloem van de Franse natie beschermt tegen het verval waaraan ze nu bloot staat, die ons verlost van ongenode Franse toeristen, en die ook nog een groot publicitair effect zal hebben. Francaises, Français! Boycot de nederwiet!

    • Warna Oosterbaan