Ajax mist Blind, Reiziger en Finidi tegen Dortmund

AMSTERDAM, 20 MAART. Ajax treedt vanavond aan zonder Danny Blind, Michael Reiziger en Finidi George in de return van de kwartfinales van de Champions League tegen Borussia Dortmund. De selectie van coach Louis van Gaal is door de spierblessures van de drie basiskrachten uitgedund tot vijftien spelers. Van Gaal roept geen zestiende speler op. Patrick Kluivert ontbreekt door een schorsing, Peter Hoekstra is niet speelgerechtigd. Bij Dortmund is het meespelen van Heiko Herrlich onzeker. De spits raakte gisteren bij de training geblesseerd aan de rechtervoet. Karl-Heinz Riedle heeft last van een blessure aan de knie. Matthias Sammer en Stefan Reuter ontbreken wegens een schorsing. Ajax verdedigt vanavond een 2-0 voorsprong tegen de Duitse landskampioen.