Uitslagen Hockey

Landskampioen Amsterdam nam halverwege de eerste helft verdiend de leiding in de gedevalueerde topper tegen HGC. Libero Drenth benutte de eerste strafcorner van de wedstrijd. Doelman Vogels had geen kans op de inzet die van richting werd veranderd. Na rust kwam HGC kwam enigszins fortuinlijk op gelijke hoogte. Volgens scheidsrechter Elders bracht Van 't Hek de inkomende Van Meer binnen de cirkel onregelmentair ten val. Aanvoerder Veen pushte raak. Opmerkelijk was bij HGC de door blessures noodgedwongen rentree van Robbert Delissen.

Den Bosch verspeelde dit weekeinde zo goed als zeker de kans op deelname aan de play-offs. De ploeg verloor van Bloemendaal (0-2) en hekkesluiter Victoria (1-2). HCKZ - 2-2 tegen Victoria en 4-2 tegen HDM - kwam op gelijke hoogte met Bloemendaal, de nummer drie van de ranglijst. Bloemendaal verloor verrassend met 4-2 van Pinoké.