Voetbal Italie

In Italië stelden alle titelkandidaten teleur. AC Milan leed gisteravond een gevoelige nederlaag in de stadsderby tegen Internazionale. Branca maakte na zes minuten de enige treffer voor de blauwzwarten, die bezig zijn aan een sterke reeks. Inter heeft de laatste vijf duels gewonnen. Voor de roodzwarten van Milan was het pas de tweede nederlaag van dit seizoen.

De lijstaanvoerder heeft nog altijd zes punten voorsprong op Fiorentina, dat bij Bari op 1-1 bleef steken. De Zweed Andersson maakte voor de thuisclub een schitterende goal door de bal uit de lucht in het vijandelijke doel te volleren. Juventus won thuis met 4-2 van Lazio Roma, ondanks een 2-0 achterstand. Nadat Casiraghi van Lazio met een rode kaart van het veld was gestuurd, zakte het spelpeil van de bezoekende club naar een bedenkelijk niveau. Parma raakte verder achterop door het 2-1 verlies bij het Piacenza.