Jordan weer door 50-puntengrens

CHICAGO, 9 MAART. De luchtmacht van de Chicago Bulls bestond gisteren uit slechts één speler.

Basketballer Michael Air Jordan tekende in het duel tegen de Detroit Pistons voor ruim de helft van het puntenaantal. Jordan brak voor de 28ste keer in zijn loopbaan door de grens van vijftig punten. Hij was goed voor 53 van de 102 punten. De Pistons kwamen niet verder dan 81 punten. Behalve de 53 punten pakte Jordan twaalf rebounds en was hij goed voor zes 'steals', onverwachte intercepties. Jordan maakte de meeste punten (34) in de tweede helft. De Bulls zijn voor eigen publiek al dertig wedstrijden ongeslagen. Een andere vedette, Magic Johnson, haalde ook een mijlpaal. Hij gaf zijn 10.000ste beslissende pass in de wedstrijd tussen zijn club Los Angeles Lakers en de Sacramento Kings (102-89).