Feyenoord bereid tot concessie

UTRECHT, 9 MAART. Feyenoord is in de strijd met de KNVB om de tv-rechten van de eigen thuiswedstrijden eventueel bereid tot een concessie.

Indien mr. H. Hofhuis, vice-president van de arrondissementsrechtbank in Utrecht, de vorderingen van de Rotterdamse club afwijst, wil het bestuur genoegen nemen met een tussenoplossing, zo bleek gisteren tijdens het kort geding dat de Rotterdamse club tegen de KNVB heeft aangespannen. De uitspraak is dinsdag 19 maart. Feyenoord stelt zich in een tussenoplossing tevreden met alleen de tv-rechten van de thuiswedstrijden die rechtstreeks op de televisie verschijnen. De rechten van alle samenvattingen kunnen in dat geval deel blijven uitmaken van het akkoord, dat de KNVB onlangs met een consortium heeft gesloten over een nieuw sportkanaal.