Doelpunt van Bergkamp

LONDEN, 4 MAART. Twee Nederlanders in de hoogste klasse in Engeland waren produktief. Bryan Roy scoorde voor Nottingham Forest, dat met 3-1 bij Sheffield Wednesday won, en Dennis Bergkamp maakte het enige doelpunt voor Arsenal tegen Queens Park Rangers. Het werd 1-1. Arsenal staat zevende, Forest achtste. Liverpool sloeg een aanval op de derde plaats af door Aston Villa overtuigend met 3-0 te verslaan. Topscorer Fowler (2x) en McManaman maakten de treffers. Het in topvorm verkerende Liverpool hoopt zich nog te kunnen mengen in de strijd om de titel. Het staat nog maar twee punten achter op Manchester United en zes op koploper Newcastle United.

In Schotland maakten koploper Glasgow Rangers (2-0 bij Hibernain) en Celtic (4-0 tegen Hearts) geen fout. Pierre van Hooijdonk maakte voor Celtic zijn 23ste doelpunt in de competitie.