Regi Blinker 3,5 jaar naar Sheffield W.

SHEFFIELD, 2 MAART. Regi Blinker, overbodig bij Feyenoord, is blijkbaar een bruikbare kracht voor Sheffield Wednesday. De linksbuiten tekende gisteren een contract voor 3,5 jaar bij de club uit de Premier League. De 26-jarige linksbuiten speelde vrijwel zijn gehele loopbaan bij Feyenoord, op een korte periode bij FC Den Bosch na. De clubs zijn het eens over de transfersom.

Zijn debuut voor Sheffield is waarschijnlijk op 6 maart, in Birmingham tegen Aston Villa. Het contract kwam tot stand na bemiddeling van Blinkers zaakwaarnemer Rob Jansen van Sport Promotion. Manager David Pleat was op zoek naar een speler die van de linkerflank de onlangs aangetrokken Darko Kovacevic kan bedienen. De andere spits is normaliter David Hirst. De voormalige Joegoslaaf is sterk in de lucht.