NEEFJES.

Niet alleen de Amerikaanse zanger Michael Jackson zelf veroorzaakt ophef, ook zijn ongeveer 17-jarige neefjes Tj, Taryll en Taj. Het optreden van de Kwik, Kwek en Kwak van de popmuziek, die als groep door het leven gaan als Three T, trok in een platenzaak in Amsterdam zoveel tienermeisjes dat de winkel in het winkelcentrum Magna Plaza uitpuilde. Veel van de gillende fans vielen flauw. Na drie nummers van hun cd Brotherhood beëindigde Three T het optreden omdat het aantal slachtoffers te groot werd. “Hoeveel meisjes zijn flauwgevallen? Geen idee. Voorlopig ben ik blij dat ìk er levend uitgekomen ben”, zei de manager van de winkel, André Veerman. Eerder op de dag liep een kort concert bij platenzaak Pico aan het Bijlmerplein in Amsterdam uit de hand. Fans dansten op auto's en verdrongen elkaar om iets van de neefjes te zien.

    • Aernout Zevenbergen
    • Hans Nijenhuis
    • Roel Janssen