DROOM.

Chabéli Iglesias (24), de dochter van de Spaanse zanger Julio Iglesias, wordt in de Peruaanse media genoemd als de mogelijke nieuwe echtgenote van de Peruaanse president, Alberto Fujimori (57). De Peruaanse televisie heeft beelden uitgezonden van het paar dat hand in hand loopt. Fujimori is vorige maand gescheiden van Susan Higuchi, die naar zijn smaak te veel politieke ambities had gekregen. Op een persconferentie zei Fujimori eens dat hij een vrouw wil “die intelligent is en mooie benen heeft”. Na de vertoning van de beelden op televisie verklaarde Chabéli, die in Miami werkt als tv-presentatrice, dat zij goed met Fujimori kan opschieten en dat hij een 'persoon met charisma' is. Fujimori noemde Chabéli desgevraagd een 'droom'.

    • Aernout Zevenbergen
    • Hans Nijenhuis
    • Roel Janssen