Reiziger kan spelen tegen Real Zaragoza

EGMOND AAN ZEE, 28 FEBR. Louis van Gaal kan voor de return om de Super Cup tegen Real Zaragoza, vanavond in het Olympisch Stadion, een beroep doen op Michael Reiziger. De trainer van Ajax heeft zijn 22-jarige verdediger nog geen zekerheid gegeven of hij daadwerkelijk meespeelt. Van Gaal maakte pas enkele uren voor de wedstrijd de opstelling bekend.

Reiziger was zaterdag met zijn ploeggenoot Edgar Davids betrokken bij een auto-ongeval. Reiziger liep daarbij een beschadigd gezicht, twee loszittende tanden en een gebroken middenhandsbeentje op. Davids bleef vrijwel ongedeerd. Reiziger miste gisteren de middagsessie, hij liet zijn verwondingen aan hand en gezicht nogmaals onderzoeken. Daaruit bleek dat voetballen mogelijk is met een manchet om zijn gehavende hand en een mondbeschermer.