Uit de kleren gekletst

Grootste held van de laatste tijd is natuurlijk die goed verzorgde man die, aldus de Utrechtse politie, ten minste drie vrouwen op een voorzichtige nekmassage tracteerde, hen uit de kleren kletste en vervolgens andere delen van de vrouwenlijven betastte.

Met slechts wat doeltreffende praat kwam hij verder dan waar menig man van droomt, bovendien onder comfortabele omstandigheden. Niet van dat omslachtige gesjor aan in het donker fietsende vrouwen, om vervolgens te riskeren dat je in het struikgewas op een kordon agenten stuit. Om met kou het gevaar van bevriezende ledematen maar even geheel buiten beschouwing te laten. Volgens de politie deed onze held zich onder meer voor als arts, enquêteur en natuurgenezer. Proefonder- vinderlijk weet ik dat natuurgenezers razend populair zijn bij de vrouwtjes. Geen man heeft ooit gepoogd mij het absolute non-produkt Nysileen (VSM natuurlijk) aan te bevelen. Snotter daarentegen ongeacht het seizoen een keer in het bijzijn van een klutsje willekeurige vrouwen in een zakdoek of het merendeel klipt de damestas open en biedt Haar Geheel Eigen Druppels aan. Trouwens: als de eerste de beste iatrosoof het voor elkaar krijgt haar om harentwille een grasveldje te laten afgrazen, moet een beetje natuurgenezer haar ten minste uit de broek krijgen. En zo geschiedde vorige week, zeker drie maal. Tijdens de nekmassage, die langzaam werd uitgebreid richting borsten, hoorde je de vrouwtjes kreunen: Deed mijn Piet dit maar eens.

Ik had 'm ook acuut binnengelaten. Geen tijdschrift of de representatieve onderzoeken denderen over je heen. Heel Nederland aan de tand gevoeld, mij is weer eens niks gevraagd. Dan eindelijk staat Hij daar. In zijn Armanipak, een vleugje Anteus. “Kom binnen, kom binnen. Natuurlijk heb ik tijd. Waar zullen we beginnen?” Alles en alles wil ik hem vertellen. “Heeft u wellicht op enigerlei wijze last van uw klieren?”, begint hij uiteindelijk beleefd. Ik geef toe, dat valt een beetje tegen, maar vooruit, niet kinderachtig doen: m'n klieren. Even later ontbloot ik mij volledig voor deze vertrouwenwekker die zijn handen zoekend over mijn lichaam laat gaan.

Flauw hè, om daarna gauw naar de politie te stappen?

    • Jolanda aan de Stegge