Correcties & Aanvullingen

Vergadertijger

In de krant van 26 februari is op pagina 2 bij het artikel Gooise vergadertijger in Rotterdams wespennest de naam van de auteur weggevallen. Dat was Coen van Zwol.

Winst Wereldhave

In de krant van 23 februari staat op pagina 15 dat Wereldhave zijn winst per aandeel ten minste op het niveau van 1995 denkt te handhaven. Over dat jaar werd per aandeel 7,42 gulden verdiend, en niet 7,25 gulden zoals vermeld.

Kilowattuur

In de krant van 15 februari (Goedkope stroom redt werk van 600 mensen bij Aldel, pagina 19) zegt directeur C. Parlevliet van het Samenwerkingsverband Industriële Grootverbruikers Energie (SIGE) dat Aldel een prijs van niet meer dan zeven cent betaalt. Hij doelde hierbij op de stroomprijs per kilowattuur, niet op de prijs van gas per kubieke meter.