Voetbal Italie

In de Italiaanse competitie verstevigde AC Milan de koppositie. De Liberiaanse ster George Weah voorkwam vlak voor tijd puntverlies tegen Bari (3-2). Bij zijn negende seizoenstreffer liep Weah een hoofdwond op. Hij was in botsing gekomen met Bari-doelman Fontana en moest worden vervangen. Het is voor Milan te hopen dat de beste voetballer ter wereld volgende week weer van de partij is. Veel meer dan Savicevic en Roberto Baggio drukt Weah dit seizoen zijn stempel op het spel van de rossoneri.

Van de achtervolgers stelde Fiorentina teleur tegen Cremonese (0-0). Parma won met 3-2 van Padova, waar Michel Kreek scoorde zonder dat hij zijn club aan een punt kon helpen. Ook Clarence Seedorf heeft nog weinig succes in Italiaanse dienst. De Nederlandse international verloor met Sampdoria van Cagliari (3-0).