KNVB prijst verwarming aan

ZEIST, 17 FEBR. De KNVB gaat de profclubs stimuleren veldverwarming aan te schaffen. Volgens Will van Rhee, manager wedstrijdzaken en accommodaties, is het mogelijk dat de bond met het geld dat hij verdient door het sportkanaal de clubs een tegemoetkoming in de kosten van de aanleg - geschat op een bedrag tussen de 350.000 en 450.000 gulden - verstrekt. Vooralsnog kan de KNVB veldverwarming niet verplicht stellen.

Door de strenge winterperiode zit de KNVB met een probleem. Er moeten nog veel wedstrijden worden ingehaald. Ook van het bescheiden programma van dit weekeinde blijft niets meer over. FC Groningen - SC Heerenveen werd gisteravond afgekeurd en het bekerduel FC Twente - PSV voor vanavond ook. Het veld van Ajax voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles wordt vandaag gekeurd. Gisteravond speelden in de eerste divisie Dordrecht '90 en VVV wel tegen elkaar. Het werd 0-1.