Ex-Prince trouwt met Mayte

MINNEAPOLIS, 15 FEBR. De popzanger Prince Rogers Nelson, beter bekend als the artist formerly known as Prince, is gisteren in het Amerikaanse Minneapolis in het huwelijk getreden met Mayte Gracia, de zangeres van zijn begeleidingsgroep The New Power Generation. Het huwelijk tussen de 22-jarige bruid en de 38-jarige bruidegom werd voltrokken in een Methodistenkerk, maar was niet zichtbaar voor persfotografen. De ingang van de kerk was met een groot scherm afgesloten, zodat het zelfs niet mogelijk was een glimp op te vangen van het bruidspaar. Prince heeft voor zijn gade ter gelegenheid van het huwelijk een symfonie geschreven, die luistert naar de titel Kamasutra en tijdens de plechtigheid in de kerk ten gehore is gebracht. Het is beider eerste huwelijk. Buiten de kerk werden tientallen witte duiven losgelaten.

Het paar had eerst in Parijs in het huwelijk willen treden, maar daarvoor zou het noodzakelijk zijn geweest de 45 dagen voorafgaand aan het huwelijk in Frankrijk te verblijven. (Foto AP)