BONBONLES

Kees Raat van Unlimited Delicious heeft een passie voor chocola, die hem inmiddels tot een van de beste bonbonmakers van het land maakte. Zijn, voor het oog elegante en sobere maar op de tong verbluffend languissant en smaakvolle, werkstukken hebben hun weg gevonden naar de beste restaurants en meest veeleisende snoepers.

Voor zowel chocofielen als andere belangstellenden organiseert hij in samenwerking met Dennis Leeuw in diens ruime en recent gebouwde kookschool in Amsterdam een ochtendvullende cursus bonbonmaken.

Instructie en demonstratie, maar vooral zelf doen en daarna overvloedig opeten, zorgen er voor dat de geheimen van het tempereren, waarmee de bonbon valt of staat, en het zelf vervaardigen van ganache en praliné hierna tot uw praktische kennis behoort.

De volgende les vindt plaats op zaterdagochtend 17 februari '96 van 11-14u. Kosten ƒ 69,-. Aanmelden bij Kookstudio Dennis Leeuw, Haarlemmer Houttuinen 519-521, Amsterdam (bij het Haarlemmerplein). Inl 020-6204070, fax 020-6201312.

    • Philip Mechanicus