Rentree Capriati in tenniscircuit

PARIJS, 6 FEBR. Jennifer Capriati keert voor de tweede keer terug in het circuit van het vrouwentennis. De 19-jarige Amerikaanse kreeg een wild card voor het toernooi van Parijs, dat 13 februari begint. Volgens de Franse organisatoren had Capriati een wild card gevraagd. Ze had daarbij verklaard zich lichamelijk en geestelijk weer in staat te achten op het hoogste niveau mee te spelen. Capriati deed voor het laatst in november 1994 mee aan een toernooi in Philadelphia. Dat was haar eerste rentree nadat ze tijdens de US Open van 1993 in de eerste ronde was uitgeschakeld. In december van dat jaar werd Capriati aangehouden wegens winkeldiefstal en raakte ze verslaafd aan drugs. In het voorjaar van 1994 werd ze wegens bezit van marihuana gearresteerd. Daarna verbleef Capriati twee maanden in een afkickcentrum.