Foto

Foto: ZARAGOZA - De Ajacieden Nordin Wooter en Finidi George bereiden zich in Zaragoza voor op het eerste van de twee duels om de Super Cup, dat vanavond wordt gespeeld. Ajax noch Zaragoza zal vanavond in de Spaanse stad in zijn sterkste samenstelling aantreden. Zowel de winnaar van de Champions League als de winnaar van de Europa Cup voor bekerwinnaars mist tenminste vier spelers die onder normale omstandigheden wel van de partij waren geweest. Bij Zaragoza zijn middenvelder Poyet en verdediger Aragon geschorst. Verder ontbreken twee Argentijnen: Caceras liep afgelopen zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Valencia een spierscheuring op, Lambert is niet speelgerechtigd, omdat hij dit seizoen al internationaal speelde voor Inter Milaan.

Zaragoza zal in weinig doen denken aan de formatie die vorig jaar de Europa Cup voor bekerwinnaars won. Slechts vijf spelers die door trainer Fernandez worden opgesteld speelden de finale. Het zijn international Belsue, Aguado, Solana, Nayim en Higuera. De gevaarlijke spits Esnaider werd verkocht aan Real Madrid, waar hij niet eens in de hoofdmacht speelt. Ajax mist Davids, Overmars, Hoekstra (niet speelgerechtigd) en Reuser.

Vermoedelijke opstellingen. Zaragoza: Juanmi; Belsue, Aguado, Cuertero en Solana; Nayim, Oscar, Dani en Lopez; Higuera en Morientes. Ajax; Van der Sar; Reiziger, Frank de Boer, Blind en Bogarde; Scholten, Litmanen en Musampa; Finidi, Kluivert en Ronald de Boer.(Foto AP)