NETWORK I.

De Britse prins Charles heeft deze week in een nieuw offensief om net als zijn vrouw Diana, van wie hij gescheiden leeft, de 'harten van mensen' te veroveren, in een jongerencentrum in het midden-Engelse stadje Dudley een 'rap' gezongen. Terwijl hij de maat telde met zijn voet, zong de prins het refrein, dat bestond uit de woorden 'N-E-T-W-O-R-K, network, it's ok', mee. Onderweg naar de volgende afspraak stopte Charles een moment zijn Rolls Royce toen hij aan de kant van de weg een groepje oude mensen in rolstoelen zag staan, die in de kou naar hem zwaaiden. Hij stapte even uit om te praten. Een van varkenshart, bonen en lever gemaakte plaatselijke lekkernij die hem eerder die dag tijdens een bezoek aan de markt werd aangeboden, sloeg de prins echter af. “Het is nog te vroeg”, zei hij. (Foto Reuter)