COMPOSITIE.

Niet bekend

Voorheen Prince en Mayte hebben elkaar leren kennen via een advertentie. Drie jaar geleden plaatste de popzanger in verschillende tijdschriften een oproep aan meisjes en vrouwen zich te melden voor de videoclip van 'The Most Beautiful Girl In The World', een nummer dat Voorheen Prince en Prince's grootste hit zou worden. Mayte, een Amerikaanse met Puertoricaanse ouders die al op jonge leeftijd leerde dansen, werd uitgekozen. Na de video-opname werd zij danseres bij Voorheen Prince en zijn begeleidingsgroep The New Power Generation en er gingen al lang geruchten dat Mayte en Voorheen Prince een verhouding hadden.

Onlangs debuteerde Mayte ook als zangeres met een cd vol door Voorheen Prince geschreven nummers, waaronder 'The Most Beautiful Boy In The World' dat op één woord na precies hetzelfde is als 'The Most Beautiful Girl In The World'.

Zowel Voorheen Prince als Mayte zijn niet eerder getrouwd geweest. Van Voorheen Prince is wel bekend dat hij in zijn vroegere hoedanigheid van Prince verhoudingen heeft gehad met actrice Kim Basinger en de zangeressen Sheena Easton en Apollonia.

Onbekend is nog hoe Mayte na haar huwelijk zal gaan heten. 'De Artiest Die Vroeger Bekend Was Als Prince' is tenslotte een omslachtige omschrijving van het onuitspreekbare symbool dat Voorheen Prince tegenwoordig is. Dit soort details zullen bekend worden gemaakt op de World Wide Web site (http://www.Thedawn.Com) die Voorheen Prince op 14 februari zal openen.