Feyenoorders eisen terugkeer in A-selectie

ROTTERDAM, 31 JAN. De voetballers Regi Blinker en Rob Witschge zetten bij de KNVB hun arbitragezaak tegen Feyenoord door. Het door trainer Haan afgedankte duo eist in Zeist een onmiddellijke terugkeer in de A-selectie van de Rotterdamse club. Hun twee eerdere eisen, ontbinding van het contract en een transfervrije status, hebben ze laten vallen. “Blinker en Witschge willen hun vak op een normale manier uitoefenen”, zei zaakwaarnemer Rob Jansen van Sport Promotion. “Ik hoop dat de arbitragecommissie binnen twee weken deze zaak in behandeling neemt.”

Het bestuur van Feyenoord liet eind vorige week weten dat Blinker en Witschge nog steeds tot de A-selectie behoren. Volgens Jansen zijn die uitlatingen absurd. “Ze trainen op een andere tijd en op een andere plaats. Ze worden momenteel als paria's door Feyenoord behandeld.”