Aurelio Vidmar verhuurd aan Sion

ROTTERDAM, 25 JAN. De Australische Feyenoord spits Aurelio Vidmar maakt dit seizoen af op huurbasis bij Sion. De Rotterdamse club bereikte gisteravond overeenstemming met de Zwitserse club over de financiële voorwaarden van het tijdelijke dienstverband. Vidmar, die tijdens zijn eerste seizoen in Rotterdam geen basisplaats kon afdwingen, is op een paar details na rond met zijn nieuwe club. “Nog niet alle contracten zijn getekend, maar ik reken erop dat Vidmar dit seizoen niet meer in actie komt voor Feyenoord”, zei voorzitter Jorien van den Herik.

Feyenoord heeft gsiteren twee 17-jarige Ghanezen gecontracteerd. Het gaat om de jeugdinternationals Patrick Allotay en Christian Gyan. Beiden zijn in de verdediging op verscheidene plaatsen inzetbaar. Hun landgenoot Jozef Ansah, eveneens 17 jaar, is nog op proef bij de Rotterdamse club. Het Afrikaanse drietal blijft voorlopig actief in het tweede team, dat onder leiding staat van oud-speler John Metgod.