Plattegrond 1996

Zonder een krant kan je kriegelig worden maar met een krant is het bestaan ook niet altijd plezant.

In de oudjaarseditie presenteerde u een greep uit feiten en veranderingen in 1996. U dicht mij toe in september 65 jaar te worden. Lang niet alles wat in de krant verschijnt valt gemakkelijk te weerleggen maar dit is een misrekening. Ik hoop, dat het mij gegeven is niet alleen dit jaar maar ook daarna nog voor de provincie Utrecht mij te kunnen inzetten. Het is zeer inspirerend geweest. Er verlaten overigens wel drie commissarissen in dit jaar hun post: Flevoland, Gelderland en Groningen. Dankzij uw bericht kreeg ik verscheidene reacties van teleurstelling over mijn plotseling gestegen leeftijd. Een woord van dank mijnerzijds derhalve; zonder uw berichtgeving was dit uitgebleven.

Naschrift: De commissaris van de koningin in Utrecht is geboren in 1932 en wordt dus dit jaar 64. Onze verontschuldigingen.

    • P.A.C. Beelaerts van Blokland