Correcties & Aanvullingen

Tunesië

In de krant van 8 januari (Amsterdam wil 2.000 illegalen kwijt, pagina 3) werd gemeld dat er met Tunesië geen afspraken bestaan over de uitwijzing van criminele illegalen naar hun land van herkomst. Volgens de Tunesische ambassade in Den Haag is dit onjuist. Tot nu toe heeft de ambassade steeds medewerking verleend aan de vreemdelingendienst. In 1994 en 1995 zijn volgens de ambassade 33 en 44 illegale criminelen op deze manier naar Tunesië uitgewezen.

Italiaanse Opera

Niet “bijna het gehele Amsterdamse college van B&W en veel gemeenteraadsleden” woonden afgelopen november de eerste voorstelling van de Italiaanse Opera gratis bij, zoals gemeld in het Cultureel Supplement van 5 januari, pagina 2. Alleen burgemeester Patijn en wethouder Bakker (cultuur) hadden een gratis kaartje.