De man 2000

Het jaar 2000 nadert snel. Het komt bij wijze van spreken elke dag dichterbij. Is de man van tegenwoordig wel voldoende voorbereid op het jaar 2000? Daartoe heeft onze organisatie een nieuw produkt ontwikkeld.

DE MAN 2000 is een concept dat een totale reorganisatie van het moderne man-gebeuren laat zien.

De man 2000 is koel, recht door zee, streng, maar rechtvaardig.

Hij bedient zijn diverse tools met speels gemak.

Hij staat in de wereld en communiceert.

Hij is dynamisch, actief, correct.

De man 2000 ruikt lekker, zonder opdringerig te zijn.

Geen snor, geen sport, geen huisdieren.

De man 2000 kent zijn plaats en gaat ervoor.

De man 2000 is kortom de man voor het betere segment. Ook noemen we reeds de zonnebril, de beleefdheid, het constant presteren en de gratis buzzer voor de snelle beslisser (uitgezonderd de Waddeneilanden).

Analoog aan de man 2000 worden diverse nevenprodukten ontwikkeld. Binnen afzienbare tijd zijn te verwachten: de vrouw 2000, het kind 2000 en de vlakschuurmachine 2000 (met hulpstukken). Tevens wordt het programma 'Tuinieren 2000: hoe doe je zoiets?' aangeboden. Er zijn vergevorderde plannen voor een autokaart, een bestandenfile en een mobiel communicatienet.

DE MAN 2000 is een totaalprodukt. Uniek, scherp geprijsd en toch hedendaags. Wilt u nu reeds kennismaken met de diverse mogelijkheden van ons traject, belt u dan eens vrijblijvend met een van onze medewerkers Communicatie.

De toekomst begint nu!

Hoofd MAN 2000

    • G. Middag