Drie nieuwelingen in hockeyselectie

BUNNIK, 10 JAN. Bondscoach Roelant Oltmans heeft de selectie bekendgemaakt voor het mannenhockeyteam, dat van 19 tot en met 28 januari het olympisch kwalificatietoernooi in Barcelona speelt. Reserve-doelman Guus Vogels (HGC), Rogier van der Wal (Amsterdam) en Rochus Westbroek (HCKZ) zijn nieuw in de selectie van Oltmans. De eerste vijf van de acht ploegen kunnen zich tijdens het toernooi plaatsen voor de Spelen, dit jaar in Atlanta.

De selectie: doel: Ronald Jansen (Den Bosch) en Guus Vogels (HGC); veld: Marc Delissen, Stephan Veen (beiden HGC), Sander van Heeswijk (Oranje Zwart), Leo Klein Gebbink (Kampong), Erik Jazet, Teun de Nooijer, Remco van Wijk (allen Bloemendaal), Jacques Brinkman, Taco van den Honert, Rogier van der Wal (Amsterdam), Maurits Crucq, Rochus Westbroek (beiden HCKZ), Wouter van Pelt (HDM) en Jeroen Delmee (Tilburg).