Carole Thate keert terug in hockeyselectie

BUNNIK, 10 JAN. Carole Thate is teruggekeerd in de selectie van het Nederlands vrouwenhockeyteam. De nationale ploeg van bondscoach Tom van 't Hek gaat zich voorbereiden op de Olympische Spelen in Atlanta. Thate speelde 55 interlands voordat ze twee jaar geleden uit de selectie werd verwijderd. De nu 24-jarige speelster had kritiek op de aanpak van de toenmalige bondscoach.

De selectie: Dillianne van den Boogaard, Mijntje Donners, Jacqueline Toxopeus (Den Bosch), Ageeth Boomgaardt, Margje Teeuwen (MOP), Willemijn Duyster, Noor Holsboer, Suzanne Plesman, Wietske de Ruiter, Florentine Steenberghe, Suzan van der Wielen (HGC), Wendy Fortuin, Nicole Koolen (HDM), Stella de Heij, Ellen Kuipers, Jeannette Lewin, Marlies Vossen (Kampong), Fleur van der Kieft (Laren), Carole Thate (Shenendoah University).