Overmars kiest voor operatie in Nederland

AMSTERDAM, 8 JAN. Marc Overmars laat zich eind januari in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam opereren aan de voorste kruisband van de linker knie. Met het herstel van de vleugelspits van Ajax is zes tot acht maanden gemoeid. Gisteren verliet Martijn Reuser het VU-ziekenhuis. Zijn vermoedelijke revalidatietijd na een dubbele beenbreuk is ongeveer zes maanden. Overmars nam in het weekeinde de beslissing na overleg met de staf van Ajax. De aanvaller overwoog eerder zich in de Verenigde Staten te laten opereren. Overmars raakte half december geblesseerd in het duel met De Graafschap. Na een duel met verdediger Rob Matthaei kwam hij ongelukkig terecht. Daarbij scheurde hij een kruisband. Bovendien raakte de buitenste meniscus beschadigd. Reuser was een duel later de pechvogel. Tegen NEC knalde hij op doelman Brookhuis.