Geld telt

Geld telt, maar voor iedereen anders.

Het uitgeven, beheren en beleggen van geld komt voortaan, één keer per veertien dagen, aan de orde op deze pagina. Adriaan Hiele zal in zijn rubriek Gezin in Zaken op zaterdag de 'tobbers met een ton' van adviezen voorzien.

In reportages zullen de talrijke aspecten van het omgaan met geld - sparen, lenen, beleggen, financieren, verzekeren en uitgeven - worden beschreven. Ook worden belastingkwesties en sociale zaken behandeld.

Hoeveel geld houdt de kostwinner over als zijn of haar partner in de WAO terechtkomt? Wat moet iemand met een auto van de zaak extra aan de fiscus betalen, welk bedrag mag een verhuurder van kamers of een vakantiewoning aftrekken? En welke kosten staat de wintersporter te wachten die zijn been breekt? Een ongeluk op de piste kan duur uitvallen.

Een pagina vol nieuws, tips en kritische wenken voor mensen met meer en minder geld.