John van Loen terug bij FC Utrecht

UTRECHT, 2 JAN. John van Loen is terug bij FC Utrecht, de club waar hij zijn carrière in het seizoen '83/'84 begon. De eredivisieclub kocht de spits zondag van Feyenoord. Van Loen tekende voor de rest van dit seizoen. De 30-jarige Van Loen stond de laatste drie seizoenen op de loonlijst van Feyenoord. Het laatste jaar voetbalde hij op uitleenbasis in Japan voor de club San Frecce van trainer Wim Jansen. Daarvoor speelde hij bij Ajax, Anderlecht en Roda JC. Bij Utrecht neemt technisch directeur Nol de Ruiter de leiding over het eerste elftal. Hij vervangt voorlopig de ontslagen trainer Kistemaker. FC Utrecht-voorzitter Van de Kant en advocaat Vilé, die de ontslagen trainer Kistemaker vertegenwoordigt, hebben inmiddels een akkoord bereikt over de afwikkeling van het contract. Kistemaker moet nog zijn fiat geven.