'Minnares Charles wil hem huwen'

LONDEN, 28 DEC. Camilla Parker Bowles, de minnares van de Britse kroonprins Charles, is vastbesloten met hem te trouwen, in weerwil van Charles' recente mededeling dat hij na een eventuele scheiding van zijn vrouw, prinses Diana, geen nieuw huwelijk wenst. Volgens bronnen binnen de regering en volgens vrienden van Camilla, die worden aangehaald door de krant The Daily Express, is Camilla (48) ““niet bereid om voor eeuwig alleen zijn minnares te zijn”. Volgens een vriend van Camilla was een huwelijk onderdeel van een stilzwijgende afspraak toen Charles (47) en Camilla hun vroegere verhouding weer opnamen. Een tweede huwelijk van Charles zou op bezwaren stuiten van de anglicaanse kerk, waar Charles als koning formeel aan het hoofd zou komen te staan. (AP, Reuter)