Kutfilm

Hallo, Boppers! Zijn jullie daar nog? Zitten jullie met je vinger in je reet? Zijn jullie soms homo? Hè, hè, hè, gi-gi-gi. Zitten jullie je soms af te trekken? Luister goed, Boppers, want vandaag ga ik jullie uitleggen waarom Filmpje! van Paul de Leeuw een kutfilm is, een volkomen kutfilm, hè, hè, hè, gi-gi-gi, helemaal niks, 0,0, kut, kut. In de eerste plaats is Filmpje oneindig grof en banaal. Maar nou weten jullie ook wel dat grofheid en banaliteit soms heel leuk kunnen zijn. Haal jij, Bopper, dat stuk snot eens uit je neus. Ja goed zo, dieper, ja zo kan ik nog net in je aarsgat zien. Hè, hè, hè, gi-gi-gi. Maar die Paul de Leeuw denkt dat grofheid en banaliteit in ironie veranderen als je er maar een vette knipoog bij doet. Lekker schmieren en er dan bij kijken alsof je heus wel weet dat je aan het schmieren bent. Boppers, let op, luisteren jullie wel? Of zijn jullie daar elkaar weer aan het pijpen? Hè, hè, hè, gi-gi-gi.

Hebben jullie trouwens Paul de Leeuw op de Tros bij Ivo Niehe gezien? Heerlijk toch, hoe Paul de Leeuw daar de hoer speelde. En hebben jullie gezien, Boppers, hoe Paul de Leeuw die Ivo Niehe helemaal volspoot met geil? Pats, midden in zijn gezicht, getverdemme. En die Ivo Niehe als de vleesgeworden onderkruiper maar lachen met dat enge bekkie van hem. Zo leuk.

Boppers! De bioscopen moeten vol, want producent Joop van den Ende wil natuurlijk ook zijn geld terugkrijgen. Geld! Ja, daar gaat het om. Je kunt er in zwemmen met je dikke blote kont. Boppers, wie heeft hier een scheet gelaten? Wat stinkt het hier. Hoera, hoera, hoera, wat stinkt hier! Waar komt die stank vandaan? Uit je hol? Laat eens ruiken? Mmm, lekker. Of ben je homo, die een bruine arm wil halen? Geef niet, hoor, of heb je met je reet gewoon onder de hoogtezon gelegen? Welnee, je bent gewoon een dikke, vette negerin die haar kont niet heeft afgeveegd. Hè, hè, hè, gi-gi-gi, zo leuk.

Waar het natuurlijk op neerkomt, Boppers, is dat Filmpje het soort humor bevat van mensen die eigenlijk helemaal geen gevoel voor humor hebben. Dat Paul de Leeuw in zijn opzettelijke afstotendheid eigenlijk heel nuffig en koket is. Dat hij in diepste wezen ook te schijterig is om werkelijk iets geestigs te maken. En dan al die bekende Nederlanders die hem in het voorbijgaan van de film nog even komen pijpen. Als Filmpje nog ergens interessant om is, dan is het om die schaamteloze optocht van talentloosheid. Dat krijg je in een land waar Willeke Alberti voor een groot zangeres wordt gehouden en René Froger voor een groot zanger. Boppers, hebben jullie ze gezien? Of lagen jullie weer te wippen? Waren jullie elkaar aan het afzuigen, zodat je weer een paar maanden aan het infuus moet. Zijn jullie misschien homo? Geef niet, hoor, zelf ben ik ook een chocoladeridder, zodat ik dit soort grapjes best mag maken. Ik houd nog het meest van puur. En jullie? Jij houdt het meest van praliné, die chocolade met van die roze pus van binnen. Slurp, slurp, getverdemme, nou valt die rotzooi op mijn broek. Boppers, nou moet ik even mijn broek uit doen. Jezus Christus, waarom blijf ik toch altijd aan pijpen haken? Pijpen, wat een mooi woord. Waarom krijg ik mijn broek niet uit? Knor, knor, knor, vinden jullie ook niet dat ik op een varkentje lijk? Een vies en smerig varkentje, dat rolt in de stront en in de pus en het geil. Fijn, zo leuk, helemaal mij. Zo enig en ontroerend ook. Boppers, gedraag je. Lig daar niet te beffen! Hè, hè, hè, gi-gi-gi.

Rijk de Gooijer, Arjan Ederveen en Tom Jansen - echte acteurs, maar arme acteurs. Beklagenswaardig zijn zij in dit modderbad van ongein. Misschien verdient het aanbeveling als Rijk de Gooijer - “krijg nou tieten!” - zich de volgende keer in een sandwich laat pijpen door Olga Zuiderhoek en Joop Braakhekke, wanneer Arjan Ederveen wordt vetgemest in het Anaalrestaurant en wanneer het kolossale klok-en-hamer-spel van Tom Jansen in de magnetron wordt geroosterd, om het allemaal nog leuker te maken.

Boppers! Vandaag gaan wij lekker wippen. En daarna gaan wij gezellige een oud vrouwtje in elkaar slaan. Oh, bent u homo? Dan slaan we toch een oud mannetje in elkaar. Daar maken wij vervolgens een film van. Niks aan de hand Boppers, ik zet bij Ivo Niehe wel een smoel op van heilige integriteit.

    • Max Pam