Cruijff: Spel Barcelona om te huilen

ROTTERDAM, 11 DEC. De Spaanse voetbaltopper tussen Atletico Madrid en Barcelona is uitgelopen op een teleurstelling voor de club van Johan Cruijff. Atletico was in Madrid veel sterker en verzuimde de concurrent ook in cijfers te vernederen (3-1). De Bulgaar Penev toonde zich met twee goals opnieuw een trefzekere spits. Caminero zorgde voor de derde treffer, voordat Toni kon tegenscoren. Barcelona heeft na zestien duels vier punten achterstand op Atletico. “Om te huilen”, noemde Cruijff het spel van Barcelona dat in maart in het UEFA-Cuptoernooi tegen PSV speelt.

Barcelona raakte door het verlies de tweede plaats kwijt aan stadgenoot Espanyol. De tweede club van Barcelona was in de wedstrijd tegen Real Madrid de sterkste: 3-1. De overwinning was verdiend maar wel geflatteerd. Voor Real betekende het de vierde nederlaag van dit seizoen.