Aad de Mos mag vooralsnog blijven

Aad de Mos hoeft zijn koffers nog niet te pakken bij Werder Bremen. De Nederlandse coach kreeg de laatste weken steeds meer kritiek wegens de slechte resultaten van de Duitse club. Na de uitschakeling in het UEFA-Cuptoernooi heeft het clubbestuur van Werder zich unaniem achter De Mos geschaard. “Na zo'n prachtige wedstrijd gaan we geen gekke beslissingen nemen”, sprak manager Lemke gisteravond. De Mos hield zich op de vlakte over zijn toekomst in Bremen. “Ik denk nog niet aan de dag van morgen. Ik denk alleen aan dat ene doelpunt dat ons door de neus is geboord. Wij hebben over twee wedstrijden de meeste kansen gehad en hadden het verdiend om door te bekeren. Maar de realiteit is dat wij vrijdag niet bij de loting zullen zijn.”

Marciano Vink, net hersteld van een blessure, viel gisteren uit. Hij denkt dat er een scheurtje in zijn hamstring zit en verwacht minimaal vier weken niet te kunnen spelen.

    • Jaap Bloembergen