Engeland

In Engeland was Fabian de Freitas de enige Nederlander die in de hoogste divisie een doelpunt maakte. Hij leek Bolton Wanderers daarmee de winst tegen Nottingham Forest te bezorgden. In blessuretijd maakte Cooper echter nog gelijk. Bij Forest ontbrak Bryan Roy wegens een blessure. Ook Dennis Bergkamp (Arsenal) speelde niet. Hij heeft last van een spierblessure. Maar de verwachting is dat hij wel beschikbaar zal zijn voor de interland tegen Ierland van volgende week in Liverpool.

De meest opvallende prestatie leverde Alan Shearer van titelhouder Blackburn Rovers. De international maakte drie doelpunten waardoor zijn club met 4-2 van West Ham United won. De Rovers staan tiende. Newcastle United blijft ondanks het tegenvallende gelijkspel tegen Wimbledon (3-3) afgetekend aan kop. Nummer twee Manchester United speelde ook gelijk, 1-1 tegen Chelsea dat zonder de ook geblesseerde Ruud Gullit aantrad.