Trainersduo van Roda JC in trek

HILVERSUM, 28 NOV. Het trainersduo van Roda JC, Huub Stevens en Eddy Achterberg, staat in de belangstelling van andere clubs. Vitesse heeft interesse in Stevens, NEC wil Achterberg als trainer. Laatstgenoemde heeft al een informeel gesprek gehad met een bestuurslid van de Nijmeegse club, die een opvolger zoekt van de ontslagen Cees van Kooten. Hoofdtrainer Stevens heeft nog geen contact met Vitesse gehad. Op bestuurlijk niveau hebben beide clubs al wel gesproken over een mogelijke overgang van de voormalige verdediger. Roda JC wil Stevens in principe niet laten gaan. Stevens zou bij Vitesse de ontslagen trainer Ron Spelbos moeten vervangen. Spelbos zelf weigert voorlopig bij FC Twente aan de slag te gaan. De Enschedese club zoekt een nieuwe trainer na het terugtreden van Issy ten Donkelaar. Het bestuur heeft een voorkeur voor Spelbos.